HOE HET WERKT

Met een Home Snack Box haal je een doos in huis met een heleboel lekkers!

In onze Home Snack Boxen zitten heerlijke en biologische producten. Alles wat je nodig hebt voor een dagje weg, lekker voor thuis of op kantoor. Met de snacks van MadeGood kun je gedurende de hele dag lekker en gezond snacken.

MadeGood, alleen de beste producten

Onze klanten vertrouwen erop dat wij hun families voorzien van veilige, goed smakende producten met uitzonderlijke voeding. We produceren in onze notenvrije faciliteit en onze producten zijn vrij van de meest voorkomende allergenen, zijn biologisch en bevatten vitamines uit 6 verschillende groenten. Haver die in onze producten wordt gebruikt, is afkomstig van een toonaangevende producent van pure, niet-verontreinigde, biologische, gecertificeerde glutenvrije haver via het Purity Protocol, het productiemodel van boer tot bord. Transparantie in ons proces, van productie tot schappen, heeft ons het vertrouwen van onze klanten opgeleverd. We hebben een AA-rating bij BRC Global Standards, een externe auditor van voedselveiligheid en supply chain management. Innoveren om producten te leveren met meer voordelen en een betere smaak, met dezelfde kwaliteit en veiligheid, is ons doel.
Met de Home Snack Box willen wij onze producten van MadeGood en GoodTo Go bereikbaar maken voor iedereen, ook als je een allergie hebt.

Wil jij een heerlijke Snack Box voor thuis, onderweg of op kantoor? Bestel dan één van onze Home Snack Boxen!

Met onze Snack Boxen haal je onze lekkere en gezonde snacks in huis.

STUUR ONS EEN EMAIL:

We streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Chat met ons:

Heb je een specifieke vraag, of wil je weten wat of bepaalde snacks voor jou geschikt zijn? Laat het ons weten via een berichtje of neem contact met ons op via onderstaande gegevens
STUUR ONS EEN BERICHT

CONTACT:

Bel ons

+31 6 27139660

Maandag t/m vrijdag

09:00 - 17:00

Of mail ons op info@homesnackbox.com
We streven ernaar binnen 24 uur te reageren

You have successfully subscribed!