ALLES OVER HOME SNACK BOX

Home Snack Box is onderdeel van Riverside International BV. Wij zijn producent van MadeGood en GoodTo Go.
Met MadeGood en GoodTo Go willen wij gezonde, biologische en allergenenvrije producten beschikbaar maken voor iedereen.
Ook als je een allergie hebt kun je onze producten nuttigen! Wil je meer weten over MadeGood of GoodTo Go lees dan vooral even verder of bezoek onze websites!

www.madegoodfoods.nl
www.good2gosnacks.com

ONZE PRODUCTEN

MadeGood is een familiebedrijf met passie en inspiratie die voortkomt uit onze levenslange relatie met gezond eten. We wilden een bedrijf bouwen dat een verlengstuk van onze familie was. Een plezierige werkplek hebben is belangrijk en de sleutel tot ons succes. Onze waarden sturen onze dagelijkse beslissingen en gesprekken. Ze helpen ons elke uitdaging aan te gaan en stimuleren onze groei naar de toekomst.

MADEGOOD

Onze klanten vertrouwen erop dat wij hun families voorzien van veilige, goed smakende producten met uitzonderlijke voeding. We produceren in onze notenvrije faciliteit en onze producten zijn vrij van de meest voorkomende allergenen, zijn biologisch en bevatten vitamines uit 6 verschillende groenten. Haver die in onze producten wordt gebruikt, is afkomstig van een toonaangevende producent van pure, niet-verontreinigde, biologische, gecertificeerde glutenvrije haver via het Purity Protocol, het productiemodel van boer tot bord. Transparantie in ons proces, van productie tot schappen, heeft ons het vertrouwen van onze klanten opgeleverd. We hebben een AA-rating bij BRC Global Standards, een externe auditor van voedselveiligheid en supply chain management. Innoveren om producten te leveren met meer voordelen en een betere smaak, met dezelfde kwaliteit en veiligheid, is ons doel.

ALLERGENENVRIJ

MadeGood-producten zijn allergievriendelijk omdat we er goed op letten dat onze ingrediënten en productiefaciliteit volledig vrij zijn van de meest voorkomende allergenen: pinda’s, noten, soja, zuivel, eieren, ei, gluten en sesam. De producten van GoodTo Go zijn vrij van gluten.
You have successfully subscribed!